BETRAVEL i BEATGERS, VIATGES D’OCI I NEGOCI

BETRAVEL i BEATGERS, VIATGES D’OCI I NEGOCI
NOTICIES GENERALS

Bones notícies per als qui els agradi viatjar!

L’AEU ha firmat un conveni de col·laboració amb les agències de viatges Betravel i Beatgers. Aquí teniu la informació de cadascuna:

Betravel es una agència de viatges amb 16 anys de trajectòria on treballen professionals amb molts anys d’experiència, en permanent evolució tecnològica. Tot un equip de professionals al teu servei per fer que el viatge sigui el més intranscendent per al teu negoci. Betravel és la solució per a tots els teus viatges empresarials, convencions, incentius i tot el necessari per al teu negoci.

Ens hem proposat abraçar totes les àrees, processos  de treballs i departaments de la seva empresa que siguin susceptibles de la gestió de viatges corporatius donant resposta a tots els seus requeriments.
El nostre equip  es troba en constant evolució i amb capacitat d’adaptació a les noves necessitats del  mercat.
Avantatges pels associats, premiem la fidelitat dels nostres clients amb l’accés a les sales VIP dels aeroports.

 

A Beatgers disposes d’un equip de professionals altament qualificats per tal que els teus viatges siguin el més fàcils i còmodes possible.
Per què viatjar amb Beatgers?

  • Viatges en grup: T’apropem i t’acompanyem. Som especialistes en viatges especialment confeccionats i pensats per fer realitat els seus somnis.
  • Paratges de somni: Els millors proveïdors i serveis personalitzats per als clients més exigents.
  • La millor selecció de destinacions a la teva disposició. Rutes a mida: Descobreix el món amb un viatge a mida per a tu.
  • Disposem d’una gran selecció de rutes dissenyades per adaptar-se a les teves necessitats.
  • Descomptes fins el 5% en paquets combinats de vacances als associats.